Λιώνετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό γάλα, προσθέτετε την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το βούτυρο, τα μπαχαρικά και το ένα αυγό, και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τις σταφίδες και χτυπάτε με γάντζο για περίπου 5 λεπτά (μέχρι να ξεκολλάει το μίγμα από τα τοιχώματα). Βάζετε τη ζύμη σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε και την αφήνετε σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει. Κόβετε τη ζύμη σε 25 ομοιόμορφα κομμάτια, τα πλάθετε σε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί και τα αφήνετε σε ζεστό μέρος για να φουσκώσουν (για περίπου μία ώρα).
Ανακατεύετε τα υλικά για το σταυρό, τα βάζετε σε ένα κορνέ και σχηματίζετε έναν σταυρό σε κάθε ψωμάκι. Αλείφετε με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε στους 170°C, για περίπου 20 λεπτά. Ανακατεύετε καλά τη μαρμελάδα βερίκοκο με το ζεστό νερό και αλείφετε τα ψωμάκια, μόλις τα βγάλετε από τον φούρνο.