Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα και προσθέτοντας την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ στο τέλος. Αναμιγνύετε το τριμμένο μπισκότο με τα φουντούκια και το βούτυρο, τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου σε ατομικά μπολάκια αλουμινίου μιας χρήσεως και καλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά. Ψήνετε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο για 20 λεπτά. Μοιράζετε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου στα μπολάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για άλλα 15 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το ζαχαρούχο, το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τις Σταγόνες με Λευκή Σοκολάτα και γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε, και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα με τη βοήθεια κορνέ. Τέλος, γαρνίρετε με τo Party Décor ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.