Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με το βούτυρο και διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ. Ρίχνετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάτε στη χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε περίπου 45 λεπτά να φουσκώσει. Κόβετε τη ζύμη σε 8 κομμάτια, πλάθετε σε μπαλάκια και τα τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Τα αφήνετε να φουσκώσουν μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο. Ανακατεύετε τα υλικά για τον σταυρό και σχηματίζετε έναν σταυρό σε κάθε ψωμάκι με τη βοήθεια κορνέ. Αλείφετε με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε στους 170° C για περίπου 25 λεπτά.
Όταν κρυώσουν, τα αλείφετε με τη μαρμελάδα, την οποία έχετε ανακατέψει με το νερό.