Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με το βούτυρο και διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ. Ρίχνετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάτε στη χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε περίπου 45 λεπτά να φουσκώσει. Πλάθετε το τσουρέκι και το τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Το αφήνετε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Αλείφετε με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε στους 170°C για περίπου 25 λεπτά.