Βράζετε σε μια κατσαρόλα το κοραλάκι. Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε το κοραλάκι στην μπεσαμέλ και 50 γρ. από τα τυριά. Αλατοπιπερώνετε, βάζετε το μίγμα σε ένα πυρέξ και προσθέτετε μαζί με το φρέσκο κρεμμύδι τα υπόλοιπα τυριά.
Ψήνετε στους 170°C για περίπου 35 με 40 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει λίγο το ογκρατέν και σερβίρετε.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.