Ανακατεύετε όλα τα υλικά για την τάρτα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη και την απλώνετε σε ταρτιέρα διαμέτρου 24-26 εκατοστών. Τρυπάτε την επιφάνεια της ζύμης με ένα πιρούνι και ψήνετε για 15 λεπτά στους 180°C. Αφήνετε να κρυώσει και βάζετε από πάνω τη φέτα και τις ελιές.
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο, τη ρίγανη και το αυγό ελαφρά χτυπημένο, ανακατεύετε και απλώνετε στην τάρτα. Ισιώνετε με μια σπάτουλα και από πάνω τοποθετείτε τα τοματίνια.
Ψήνετε για 15 περίπου λεπτά ακόμα. Γαρνίρετε με το κατίκι και τα φύλλα δυόσμου.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.