[@ArticlePhoto]
Κρέμα Μπαβαρουάζ με κρέμα λεμόνι σε ποτήρι

Ετοιμάζετε τo Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα στο οποίο προσθέτετε τα 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα και το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη μαργαρίνη, ανακατεύετε και αφήνετε λίγο να κρυώσει.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε τις κρέμες σε 12 ποτηράκια βάζοντας κατά σειρά: κρέμα μπαβαρουάζ-κρέμα λεμόνι-Garni. Τέλος, γαρνίρετε με τα blueberries και τα φύλλα μέντας.

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 2 κρόκοι αυγού
  • 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός λεμονιού
  • 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

Για το γαρνίρισμα:

  • 150 γρ. blueberries
  • φύλλα μέντας
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους