[@ArticlePhoto]
Κορμός με κρέμα και βύσσινο

Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τα υπόλοιπα υλικά για το τόμπους και τα προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατεύετε με μια μαρίζ. Απλώνετε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 10 με 15 λεπτά. Τυλίγετε το τόμπους σε ρολό.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανοίγετε το τόμπους και απλώνετε την κρέμα και από πάνω το βύσσινο. Τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε τον κορμό στο ψυγείο για 2 ώρες. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε τον κορμό. Γαρνίρετε με τα κεράσια, τα φύλλα μέντας και την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Για το τόμπους:

  • 3 αυγά
  • 90 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Για τη γέμιση:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 γρ. βύσσινο κονσέρβα

Για το γαρνίρισμα:

  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 8 κεράσια
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 6-7 φύλλα μέντας
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους