Ρίχνετε στο μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και ανακατεύετε σιγά-σιγά με τον γάντζο, προσθέτοντας το νερό λίγο-λίγο μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια την πλάθετε σε μικρά μπαλάκια 60 γραμμαρίων και τα τοποθετείτε περιμετρικά σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο στρογγυλό ταψί, κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Τα αφήνετε να φουσκώσουν για άλλα 30 λεπτά. Τσιγαρίζετε το σπανάκι με 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ετοιμάζετε τη γέμιση αγκινάρας ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Τοποθετείτε τη γέμιση στο κέντρο του ψωμιού και ψήνετε στους 170°C για 30 λεπτά και στους 180°C για άλλα 15 λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τη φωλιά, πέντε λεπτά πριν την βγάλετε από το φούρνο.