[@ArticlePhoto]
Ζεστή σοκολάτα με άρωμα κανέλας, γλυκάνισο και κακάο

Βράστε το γάλα με τον αστεροειδή γλυκάνισο, σουρώνετε και ανακατεύετε με το Ρόφημα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και την κανέλα. Σερβίρετε σε ποτήρια και γαρνίρετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 8 κουτ. σούπας Ρόφημα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 τεμάχια αστεροειδής γλυκάνισος
  • 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 7 γρ. (1 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους