Για την τάρτα, χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Συνεχίζετε, ρίχνοντας και το αυγό. Έπειτα, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Τοποθετείτε το μίγμα σε σκεύη για ατομικά ταρτάκια (περίπου 100 γρ. το κάθε ταρτάκι), τρυπάτε με ένα πιρούνι και ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.
Για τη γέμιση, ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και κόβετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε κομμάτια μέσα στην κρέμα. Ανακατεύετε με μια μαρίζ μέχρι να διαλυθεί η κουβερτούρα και μοιράζετε το μίγμα στις κρύες βάσεις. Βάζετε τα ταρτάκια στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα. Στη συνέχεια, χτυπάτε για πέντε λεπτά στο μίξερ το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα, συμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Τέλος, γαρνίρετε τα ταρτάκια με την κρέμα καραμέλας και τα μούρα.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.