Χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι και το γάλα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα τριμμένα φιστίκια Αιγίνης, το τριμμένο καρότο, την κανέλα, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τα ενσωματώνετε σιγά-σιγά μέσα στο μίγμα του κάδου. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα στρογγυλό ταψί 25 εκ., αδειάζετε το μίγμα και ψήνετε για 45 λεπτά στους 160°C. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε στη μέση. Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ τα ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας. Βάζετε σε μια πιατέλα τη μία βάση και την ραντίζετε με λίγο γάλα. Απλώνετε το μισό ΓΙΩΤΗΣ Crème και επαναλάμβάνετε με τη δεύτερη βάση. Τέλος, γαρνίρετε με τα υπόλοιπα τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.