Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό). Στη συνέχεια πλάθετε μακρόστενα κριτσίνια, τα βουτάτε στο νερό, τα καλύπτετε με τους ηλιόσπορους και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά. Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά τα ψήνετε για 10 λεπτά ακόμα.