Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να χτυπηθούν μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτετε τα φρούτα, το βούτυρο μαλακωμένο, το ελαιόλαδο, το νερό ή το γάλα και τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένη. Βάζετε το μίγμα σε μια φόρμα κέικ και ψήνετε στους 170°C, στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά. Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και περιχύνετε το κέικ.
Tip! Καλό είναι να αφήσετε το κέικ για 20 λεπτά να κρυώσει και μετά να το γλασάρετε.