Ετοιμάζετε το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι για να παγώσει και το αφήνετε να κρυώσει. Ετοιμάζετε τη γέμιση: σε ένα άλλο κατσαρολάκι βάζετε το νερό και τη ζάχαρη και βράζετε στους 116°C για 10 λεπτά. Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια και τα χτυπάτε ξεκινώντας σιγά και δυναμώνοντας στη συνέχεια.
Προσθέτετε σιγά-σιγά το σιρόπι και αφήνετε σε μέτρια ταχύτητα να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στη συνέχεια, το ανακατεύετε με όλη τη μαρέγκα. Λιώνετε την ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί και τη ρίχνετε σιγά σιγά μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
Αρχίζετε να συναρμολογείτε την τούρτα. Βάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και τη σιροπιάζετε. Προσθέτετε τη μισή κρέμα, βάζετε και τη δεύτερη βάση από πάνω και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, τελειώνοντας με την τρίτη βάση. Αφήνετε στην κατάψυξη για 1 ώρα να παγώσει καλά και τέλος ρίχνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic για την επικάλυψη (την οποία έχετε πρώτα λιώσει), απλώνοντάς τη γρήγορα για να μην κάνει χοντρή στρώση. Γαρνίρετε με τα φρούτα.
Αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για 30 λεπτά και έπειτα σερβίρετε.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.