Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και τα αναμιγνύετε. Λιώνετε σε μικροκύματα ή σε μπεν μαρί την Pastry Classic ΓΙΩΤΗΣ. και το προσθέτετε, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το παγώνετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια το πλάθετε σε μπαλάκια και το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Τέλος, με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων, βουτάτε ένα-ένα τα σοκολατάκια μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε σε αντικολλητικό χαρτί ή σε μια σχάρα να στραγγίσουν καλά.
Μπορείτε να τα πουδράρετε με τριμμένο μπισκότο ή Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.