Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού ή τη βανίλια, ανακατεύοντας ελαφρά. Βάζετε το μίγμα του κέικ σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη μεγάλη στρογγυλή φόρμα (Νο 26) ή σε 2 φόρμες 23x13 εκ. ή σε 2 μικρές στρογγυλές (Νο 22). Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει στη φόρμα για 10 λεπτά και ξεφορμάρετε. Προαιρετικά, μπορείτε να γαρνίρετε με άχνη ζάχαρη.