Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε πολύ μικρά κυβάκια και τα αναατεύετε με τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής. Αδειάζετε τη ζύμη σε μια μεγάλη στρογγυλή φόρμα για κέικ την οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει καλά. Ψήνετε στους 160°C-170°C στον αέρα για 50 λεπτά περίπου.