Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το μέλι, τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ εναλλάξ με το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι η ζύμη να ομοιογενοποιηθεί. Στη συνέχεια, την πλάθετε σε σχήμα μακρόστενου κυλίνδρου, την τυλίγετε σε μεμβράνη και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου. Κόβετε τη ζύμη κάθετα σε λεπτά στρογγυλά μπισκότα (30 τεμάχια περίπου), τα τοποθετείτε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.