Σοτάρετε τον κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το λάδι. Προσθέτετε τα τοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό και το νερό και αφήνετε να σιγοβράσει. Στη συνέχεια, ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το 1/3 στον κιμά και ανακατεύετε. Σε ένα ταψί, κάνετε στρώσεις με λαζάνια, κιμά και τυρί. Προσθέτετε το μοσχοκάρυδο στην υπόλοιπη μπεσαμέλ και καλύπτετε το ταψί με αυτήν. Τέλος, ψήνετε στους 180°C αέρα, για περίπου 25 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.