Χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνετε το γάλα, τον χυμό & το ξύσμα πορτοκαλιού, τα μπαχαρικά, το HEMO και στο τέλος τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφριά. Αδειάζετε το μίγμα σε μια καλά αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνετε στους 180°C στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά. Το αφήνετε να κρυώσει. Τέλος, λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν-μαρί, την ανακατεύετε με το ζεστό γάλα και το μέλι και γαρνίρετε το κέικ.