Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και σιγοβράζετε. Αφαιρείτε το σκόρδο.
Κόβετε τη ζύμη σε οκτώ κομμάτια (95 γραμ. το καθένα). Ανοίγετε σε μικρά πιτσάκια και μοιράζετε τη σάλτσα. Απλώνετε τη γαλοπούλα και το τριμμένο τυρί και ψήνετε στους 180ºC για 15 λεπτά.
Βάζουμε μία ροδέλα φρέσκιας μοτσαρέλας σε κάθε πιτσάκι, ελιές για μάτια, πιπεριά για μαλλιά και τοματάκια κομμένα στη μέση για μύτη και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά περίπου.