Ετοιμάζετε τη βάση με το μπισκότο του cheesecake σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στη συσκευασία Cheesecake Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ.
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με 500 ml (2½ φλιτζάνια τσαγιού) κρύο γάλα. Προσθέτετε 200 γραμμάρια (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την κρέμα με το γιαούρτι πάνω από την βάση του μπισκότου. Γαρνίρετε με το σιρόπι με φρούτα στο οποίο έχετε προσθέσει 1 φλιτζάνι τσαγιού (1/2 κονσέρβα) στραγγισμένα βύσσινα.
Το Cheesecake Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.