Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το μέλι και τη ζάχαρη και σιγοβράζετε για 6-7 λεπτά, μέχρι να γίνουν ένα αρκετά παχύρευστο μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το βερίκοκο, το πορτοκάλι, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τα μπαχαρικά και τους ξηρούς καρπούς και προσθέτετε το σιρόπι. Σε ένα ταψί διαμέτρου 26 εκ. απλώνετε μια λαδόκολλα και αδειάζετε το μίγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, για 30 λεπτά περίπου.
Αφήνετε να κρυώσει και πασπαλίζετε με κακάο.