[@ArticlePhoto]
Χριστουγεννιάτικες Κρέπες Κακάο με Μάνγκο

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και 2 κουτ. σούπας νερό, περισσότερο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία. Ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ρίχνετε τα φρούτα και τη ζάχαρη και τα σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία μαρμελάδα. Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Όπως είναι ζεστές, προσθέτετε σε κάθε μία από 2 κουτ. σούπας Caotonic Πραλίνα Φουντουκιού και μια κουταλιά μαρμελάδα και τυλίγετε σε σχήμα ρολού. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και στις υπόλοιπες κρέπες. Τέλος, κόβετε τις άκρες από τις κρέπες που περισσεύουν και σχηματίζετε το δεντράκι σας.

  • 2 μάνγκο ψιλοκομμένα
  • 2 μήλα κόκκινα ψιλοκομμένα 
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 συσκευασία Caotonic Πραλίνα Φουντουκιού
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους