[@ArticlePhoto]
Χριστουγεννιάτικες Κρέπες Κακάο με Μάνγκο

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και 2 κουτ. σούπας νερό, περισσότερο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία. Ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ρίχνετε τα φρούτα και τη ζάχαρη και τα σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία μαρμελάδα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες. Όπως είναι ζεστές οι κρέπες, προσθέτετε σε κάθε μια 2 κουταλιές της σούπας κρέμα πραλίνα, μια κουτάλια μαρμελάδα και διπλώνετε σε μαντηλάκι ή ρολό. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και στις υπόλοιπες κρέπες.
 

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

  • 2 μάνγκο ψιλοκομμένα
  • 2 μήλα κόκκινα ψιλοκομμένα 
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους