[@ArticlePhoto]
Eggnog με Λευκή Σοκολάτα

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τους κρόκους και τα μπαχαρικά. Βράζετε ανακατεύοντας με σύρμα, μέχρι το μίγμα να φτάσει σε βρασμό. Το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το κονιάκ και την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ποτήρια, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα.

  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 6 κρόκοι αυγού 
  • 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • 125 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους