Ετοιμάζετε το σιρόπι βράζοντας για 1 λεπτό τη ζάχαρη με το νερό. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κονιάκ.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα καρύδας για 3 λεπτά, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα στη δυνατή ταχύτητα, για άλλα 2 λεπτά.
Βάζετε τη μία Βάση για Τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε μια πιατέλα και σιροπιάζετε με το 1/3 του σιροπιού. Απλώνετε το 1/3 της κρέμας, πασπαλίζετε με 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές με τα υπόλοιπα υλικά.
Γαρνίρετε με τριμμένη καρύδα και φράουλες.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.