Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Πλάθετε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια και το αμύγδαλο κροκάν.
Τρουφάκια με βρώμη και ξηρούς καρπούς
Υλικά
- 200 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. αμύγδαλο κροκάν
- 50 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- μισή βανίλια
- 180 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 γρ. δημητριακά ρυζάκια
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1/2 κουτ. γλυκού κάρδαμο
Για το γαρνίρισμα:
- 40 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- 40 γρ. αμύγδαλο κροκάν
Εκτέλεση
Υλικά
- 200 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. αμύγδαλο κροκάν
- 50 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- μισή βανίλια
- 180 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 γρ. δημητριακά ρυζάκια
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1/2 κουτ. γλυκού κάρδαμο
Για το γαρνίρισμα:
- 40 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- 40 γρ. αμύγδαλο κροκάν
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους