Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε έναν άλλο κάδο βάζετε το γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Αναμειγνύετε την κρέμα μιλφέιγ με το Crème και στο τέλος, προσθέτετε το Malibu. Τοποθετείτε την κρέμα σε κορνέ. Σε πέντε χαμηλά ποτήρια τοποθετείτε σπασμένα σαβαγιάρ, από πάνω μία μικρή ποσότητα από ψιλοκομμένες φράουλες και λίγη από την κρέμα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία άλλη μία φορά σε κάθε ποτήρι και στο τέλος, γαρνίρετε με τις ροδέλες φράουλας.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.