Κόβετε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα ψήνετε στον φούρνο, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι.
Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μπολ του μίξερ και τα ζυμώνετε ελαφρά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη.
Απλώνετε τη ζύμη σε βουτυρωμένη ταρτιέρα 24-26 εκ. Καλύπτοντας και τα πλαϊνά. Τρυπάτε με ένα πιρούνι και ψήνετε στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε τα μυρωδικά και τη γραβιέρα και ανακατεύετε.
Απλώνετε το μίγμα πάνω στην τάρτα, από πάνω βάζετε τα λαχανικά και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 15 περίπου λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.