Παγωτό Κορμός Snickers

Υλικά
  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. ξηροί καρποί (αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια, φουντούκια)
  • 140 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 140 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 συσκευασίες snickers
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Λιώνετε τη σοκολάτα και την προσθέτετε στο μίγμα.
Απλώνετε μεμβράνη σε 2 μακρόστενες φόρμες (23 x 9 εκ.), μοιράζετε το παγωτό και βάζετε τις φόρμες στην κατάψυξη για δύο ώρες.
Σπάτε τους ξηρούς καρπούς σε κομματάκια. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Mοιράζετε στις 2 φόρμες τα 2/3 των ξηρών καρπών, του Σιροπιού Καραμέλα και του Σιροπιού Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε από πάνω το Garni, πασπαλίζετε με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς και τα σιρόπια που έχετε κρατήσει και τα βάζετε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε γαρνίροντας με τα snickers.
 

*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Παρφέ Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα, ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα. 

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies