Κρέμα σοκολάτα- φράουλα με βατόμουρα

Υλικά
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κρόκος αυγού
  • 120 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
  • 1 κουτ. γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 860 ml (4 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ

Για το γαρνίρισμα

  • 1 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. βατόμουρα
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας κατά το βράσιμο τον κρόκο αυγού και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και ανακατεύετε. Μοιράζετε σε 4-5 ποτηράκια και βάζετε την κρέμα να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα. Γαρνίρετε με το κακάο και τα βατόμουρα.
 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies