Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Απλώνετε σε μια φόρμα με σούστα που ανοίγει διαμέτρου 26 εκ., καλύπτοντας και τα πλαϊνά τοιχώματα.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα, 2 κρόκους αυγού και τον χυμό λεμονιού. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τυρί κρέμα και ανακατεύετε.
Απλώνετε πάνω από το τριμμένο μπισκότο την κρέμα και ψήνετε στους 170°C για 35 λεπτά. Βάζετε στο φούρνο ένα ταψάκι με νερό κατά το ψήσιμο. Γαρνίρετε με τα μαύρα μούρα, τα σμέουρα και τα φύλλα μέντας.
Tip! Τοποθετείτε το ταψάκι με το νερό κάτω από το ταψάκι με την τάρτα. Κατά το στήσιμο η κρέμα θα ψηθεί ομοιόρφα, σιγά σιγά χωρίς να καεί.
* Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
New York cheese cake
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 2 κρόκοι αυγού
- 1-2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 380 γρ. τριμμένο μπισκότο
- 200 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
Για το γαρνίρισμα
- μαύρα μούρα
- σμέουρα
- φύλλα μέντας
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 2 κρόκοι αυγού
- 1-2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 380 γρ. τριμμένο μπισκότο
- 200 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
Για το γαρνίρισμα
- μαύρα μούρα
- σμέουρα
- φύλλα μέντας
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους