Fudge σοκολάτας

Υλικά
  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  • 3 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ζαχαρούχο γάλα σε μπεν μαρί μέχρι να είναι χλιαρό περίπου στους 30-40 °C και στη συνέχεια προσθέτετε την Κουβερτούρα κλασικήΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά. Στο τέλος προσθέτετε τα φουντούκια.
Μεταφέρετε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι 12 x 12 εκαταστά και αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Κόβετε σε κομμάτια.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies