Ζεσταίνετε το ζαχαρούχο γάλα σε μπεν μαρί μέχρι να είναι χλιαρό περίπου στους 30-40 °C και στη συνέχεια προσθέτετε την Κουβερτούρα κλασικήΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά. Στο τέλος προσθέτετε τα φουντούκια.
Μεταφέρετε σε ένα αντικολλητικό ταψάκι 12 x 12 εκαταστά και αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Κόβετε σε κομμάτια.
Fudge σοκολάτας
Υλικά
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 3 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 3 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους