Χτυπάτε τα αυγά µε ένα σύρµα ή πιρούνι. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε 2 µακρόστενες φόρµες 22 εκατοστών.
Αδειάζετε το µίγµα και ψήνετε στους 150°C µε αέρα για περίπου 1 ώρα.
Banana bread
Υλικά
- 4 αυγά
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 500 γρ. µπανάνες λιωµένες σε πουρέ
- 1 Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 4 αυγά
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 500 γρ. µπανάνες λιωµένες σε πουρέ
- 1 Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους