Σκεπαστή πίτσα με πουρέ μανιταριών

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 150 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) κίτρινο τυρί τριμμένο 
  • 5 φέτες καπνιστό ζαμπόν
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι, τοποθετείτε μία λαδόκολλα και βάζετε τη μισή ποσότητα από τον έτοιμο πουρέ. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί και τις φέτες του ζαμπόν. Στη συνέχεια, με προσοχή, απλώνετε τον υπόλοιπο πουρέ. Ψήνετε στους 170°C στις αντιστάσεις για περίπου 10-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
 

*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies