Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι, τοποθετείτε μία λαδόκολλα και βάζετε τη μισή ποσότητα από τον έτοιμο πουρέ. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί και τις φέτες του ζαμπόν. Στη συνέχεια, με προσοχή, απλώνετε τον υπόλοιπο πουρέ. Ψήνετε στους 170°C στις αντιστάσεις για περίπου 10-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.