Ογκρατέν μπρόκολο με τρούφα

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 30 γρ. (1 1/2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 350 γρ. μπρόκολο βρασμένο
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) blue cheese
  • 80 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 1 αυγό
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας 2 φλιτζ. τσαγιού νερό, 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και στο τέλος το βούτυρο.
Σε ένα μπολ, προσθέτετε το μισό τριμμένο τυρί, το blue cheese, το αυγό και το μπρόκολο. Ρίχνετε τον έτοιμο πουρέ και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις. Στρώνετε το μίγμα σε ένα ταψί, πασπαλίζετε με το υπόλοιπο κίτρινο τυρί και ψήνετε για 30 λεπτά στους 170°C (ανάλογα τον φούρνο).
 

*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 2/5
Ρυθμίσεις cookies