Κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ μανιταριών

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 350 ml (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 30 γρ. παρμεζάνα
  • λίγο σκόρδο σε σκόνη
  • 400 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε κομματάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τομάτα ψιλοκομμένη
  • μπαχάρι
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός λαχανικών
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχαράκι καλά. Προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα, το μπαχάρι, τον ζωμό λαχανικών, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτούν για περίπου μία ώρα.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στο τέλος το βούτυρο, την παρμεζάνα και το σκόρδο σε σκόνη. Σερβίρετε τον πουρέ και από πάνω το κρέας με τη σάλτσα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies