Ετοιμάζετε την τάρτα: Χτυπάτε στο μίξερ με το γάντζο το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά. Ανοίγετε τη ζύμη και την τοποθετείτε σε μια ταρτιέρα 28 εκ.
Ψήνετε στους 180 °C αέρα, για δέκα λεπτά.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Κόβετε τα μισά κολοκυθάκια και τις μισές μελιτζάνες σε ροδέλες, τα τοματάκια στη μέση και τα υπόλοιπα λαχανικά σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά λίγα-λίγα, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τελευταία σοτάρετε τα τοματάκια.
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα λαχανικά (εκτός από τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια), την μπεσαμέλ, τα μυρωδικά και τα 3/4 των τυριών και ανακατεύετε. Απλώνετε τη γέμιση στην τάρτα και από πάνω βάζετε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνετε για άλλα 20 περίπου λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.