Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτετε το μπρόκολο σε κομματάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τα μυρωδικά, την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα λεμονιού. Σιγοβράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το γκούντα και τη γραβιέρα.
Γεμίζετε τις κρέπες με το μίγμα, τυλίγετε σε ρολό και σερβίρετε.
Κρέπες με μπρόκολο και τυρί
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (3 κουτ. σούπας) λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
- 80 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 400 γρ. μπρόκολο βρασμένο
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 2 κουτ. σούπα θυμάρι
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 50 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
- 50 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. φέτα
- αλάτι, πιπέρι
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (3 κουτ. σούπας) λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
- 80 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 400 γρ. μπρόκολο βρασμένο
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 2 κουτ. σούπα θυμάρι
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 50 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
- 50 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. φέτα
- αλάτι, πιπέρι
- 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους