• Καθαρίζουμε, κόβουμε την μπανάνα σε λεπτές φέτες κατά πλάτος, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μικρού μπολ, τοποθετούμε τις φέτες τη μία δίπλα στην άλλη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, να παγώσουν.
• Προσθέτουμε στο μπλέντερ τα κομμάτια της παγωμένης μπανάνας, τους χουρμάδες κομμένους στη μέση, τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε το καπάκι και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
• Πασπαλίζουμε κυκλικά τα τοιχώματα από ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι με 1 κουταλιά από το Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
• Ετοιμάζουμε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήουμε.
• Ετοιμάζουμε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήουμε.
• Ρίχνουμε το μίγμα από τον κάδο του μπλέντερ στο ποτήρι, κάνουμε μια μεγάλη ροζέτα με το Garni, πασπαλίζουμε με το Party Décor ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρουμε με πολύχρωμο καλαμάκι.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.