Σε κάδο του μίξερ ρίχνετε τη μαργαρίνη με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance και χτυπάτε με σύρμα στη δυνατή ταχύτητα.
Ρίχνετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά, στη συνέχεια το γάλα και στο τέλος τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε για ένα λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα.
Μεταφέρετε το μίγμα σε 10-12 μπολάκια για cupcakes. Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 20 περίπου λεπτά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Αφού κρυώσουν τα muffins γαρνίρετε με την κρέμα και το τριμμένο καρύδι.
Μάφινς χωρίς ζάχαρη και κρέμα ζαχαροπλαστικής
Υλικά
- 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
- 6 αυγά
- 700 ml (3 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 50 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
- 25 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- Για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο καρύδι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
- 6 αυγά
- 700 ml (3 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 50 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
- 25 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- Για το γαρνίρισμα
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο καρύδι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους