Ετοιμάζετε το 1·2· Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Τοποθετείτε το μίγμα σε δύο τετράγωνα τσέρκια (20x20), ώστε να έχει πάχος μισό δάχτυλο.
Ψήνετε στους 170°C στον αέρα για περίπου 9 λεπτά. Καραμελώνετε τα φιστίκια ελαφρά με τη ζάχαρη και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ προσθέτοντας το ηλιέλαιο.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, ρίχνοντας και τον πολτό από τα φιστίκια.
Ξεφορμάρετε το ένα brownie.
Στο άλλο τσέρκι με το brownie, απλώνετε το σιρόπι από το παγωτό, το παγωτό βανίλια που ετοιμάσατε και από πάνω τοποθετείτε το δεύτερο brownie.
Τοποθετείτε το τσέρκι στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει το παγωτό. Αφαιρείτε το τσέρκι, κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε.
*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.