Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ και τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των κουτιών.
Κόβετε τα λουκάνικα σε μικρές ροδέλες και τα σοτάρετε με το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο.
Αφαιρείτε τα κλαδάκια και προσθέτετε το μίγμα στον έτοιμο πουρέ μαζί με το βούτυρο, λίγο πιπέρι και τα τυριά, κρατώντας 2-3 κουτ. σούπας.
Μοιράζετε τον πουρέ σε 12 ατομικά σκεύη για σουφλέ. Βάζετε από πάνω μπεσαμέλ, πασπαλίζετε με το τυρί και ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια.
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας και η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Σουφλέ με Πουρέ Μανιταριών και λουκάνικα
Υλικά
- 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
- 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ
- 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους