Κορμός σοκολάτας (Μωσαϊκό)

Υλικά
  • 500 γρ. (2 πακέτα) μπισκότα 
  • 190 γρ. (1 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (5 κουτ. σούπας) Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 70 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 25 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. (1 πλάκα) Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) μπράντι
  • 120 γρ. (1 1/3  φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
Εκτέλεση

Σπάτε τα μπισκότα σε 2 με 3 κομμάτια και τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.
Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε όλα τα υλικά στο μπολ με τα μπισκότα και ανακατεύετε καλά.

Τοποθετείτε το μίγμα σε λαδόκολλα και το κάνετε ρόλο.
Το βάζετε στην κατάψυξη για 3-4 περίπου ώρες.

Σερβίρετε σε φέτες. Προαιρετικά πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies