• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το βούτυρο και την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σπασμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων ή κάνουμε μπεν μαρί.
• Ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με την κουβερτούρα και αφήνουμε στην άκρη, να κρυώσει.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και ανακατεύουμε ελαφρά.
• Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε τα αυγά, τις ζάχαρες, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με το σύρμα χειρός, για 1 λεπτό.
• Προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά το λιωμένο βούτυρο με τη σοκολάτα, ανακατεύοντας.
• Μεταφέρουμε στο ίδιο μπολ το μίγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία μαρίζ, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.
• Μεταφέρουμε το μίγμα σε φόρμα σχήματος χριστουγεννιάτικο δέντρο και απλώνουμε ομοιόμορφα.
• Ψήνουμε για 30-35 λεπτά στη μεσαία σχάρα.
• Αποσύρουμε και αφήνουμε το κέικ να κρυώσει εντελώς.
• Λιώνουμε τη Σοκολάτα σε Σταγόνες με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά, στα 800 Watt.
• Περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα φράουλα πάνω από το κέικ και την απλώνουμε με ένα κουτάλι, να πάει παντού.
• Πασπαλίζουμε με Party Décor ή Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ και αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.
• Σερβίρουμε.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.