Τρουφάκια με βύσσινο και καρύδια

Υλικά

Για περίπου 40 τρουφάκια

  • 500 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 120 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 140 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια χοντροκομμένα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 160 γρ. γλυκό βύσσινο (χωρίς σιρόπι
  • 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μία βράση, την κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα. Πλάθετε μικρά μπαλάκια, τα οποία περνάτε από την Τρούφα Σοκολάτα Γαλακτος ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να καλυφθούν εξωτερικά.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies