Τρουφάκια με φουντούκια

Υλικά
  • 2 φάκελοι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 10 γρ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • |3 γρ. (1 κουτ. γλυκού) στιγμιαίος καφές
  • 3 κουτ. σούπας γάλα
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 70 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Βάζετε το γάλα στη φωτιά να πάρει μία βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά, και διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ. Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε στο γάλα με τον καφέ. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα. Πλάθετε μικρά μπαλάκια, τα οποία περνάτε από την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ ώστε να καλυφθούν εξωτερικά.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies