Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για ένα λεπτό και προσθέτετε τον καφέ εσπρέσσο και το κρασί Marsala.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την τοποθετίεταισ ε κορνέ.
Τοποθετείτε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σε έναν δίσκο, τη σιροπιάζετε και απλώνετε το 1/3 της κρέμας τιραμισού. Επαναλαμβάνετε άλλες 2 φορές και γαρνίρετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Τούρτα τιραμισού
Υλικά
- 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος καφές εσπρέσσο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρασί Μarsala
- 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Για το σιρόπι
- 60 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
Εκτέλεση
Υλικά
- 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος καφές εσπρέσσο
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρασί Μarsala
- 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Για το σιρόπι
- 60 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους