Εκτελείτε την κλασσική συνταγή του παραδοσιακού κέικ, αντικαθιστώντας το γάλα με 1½ φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί Νο 32 ή 35x25 εκατοστά και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40 λεπτά περίπου. Λιώνετε τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και αφού κρυώσει η γιαουρτόπιτα την γλασάρετε με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα.
Γιαουρτόπιτα
Υλικά
Υλικά για το γλασάρισμα
- 1 φάκελος (100 γρ.) Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
Υλικά για το γλασάρισμα
- 1 φάκελος (100 γρ.) Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους